Chios 11 iunie-01

John Trend

Buy Tickets

John Trend is in the house! 🥳📀 🎶 🍾

WARM UP – Dj Boddo

Vineri, 11 iunie, vă așteptăm cu o nouă serie de ritmuri Maestros Del Ritmo, semnată de John Trend. Se va lăsa cu feerie, energie și pași de dans într-o atmosferă exclusivistă și elegantă specific CHIOS.

Detalii organizatorice:

>>> Locurile sunt limitate.
>>> Bilete disponibile atât pentru interior, cât și exterior.
>>> Achiziționarea biletului asigură accesul la eveniment, nu și un loc rezervat la masă. Rezervarea este obligatorie și se face după achiziționarea biletului, în funcție de disponibilitate, la numărul de telefon 0753059360 (interval 12:00-23:00).
>>> Rezervările din interiorul restaurantului sunt cu precomandă și consumație minimă obligatorie:  Zona VIP: 600 lei;  Sector 3 & 4: 300 lei.
>>> Pentru mesele din exterior, consumația minimă obligatorie: 300 lei.

Costul biletului este de 50 lei / zi. Achiziția se poate face pe platformele:

ENTERTIX.ro: https://www.entertix.ro/evenimente/7846/john-trend-maestros-del-ritmo-11-iunie-2021-chios-social-lounge-cluj-napoca.html

MYTICKET.ro: https://www.myticket.ro/evenimente/7846/john-trend-maestros-del-ritmo-11-iunie-2021-chios-social-lounge-cluj-napoca.html

>>> Dress code obligatoriu: cocktail attire

Pe curând! 😘

P.S.: pentru noi sănătatea și siguranța participanților este întotdeauna pe primul loc, astfel am limitat numărul de persoane și pregătit o serie de măsuri conform normelor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.