5thCHIOS_coverFB

DAY 1: DIRTY NANO, Black Party

CHIOS Social Lounge

Buy Tickets

5 ani de CHIOS, 5 ani în care am adus oamenii împreună, pentru o comunitate unită și solitară și o identitate autentică a orașului Cluj-Napoca!

Mulțumim că ne-ați fost de fiecare dată alături de noi! Împreună ne-am bucurat, am dansat și savurat momente memorabile și pline de distracție.

Avem plăcerea de a vă invita pentru o perioadă de 3 zile la evenimentul aniversar al tuturor acestor momente! În aceste 3 zile ne-am propus să călătorim împreună în lumea CHIOS, prin toate cele 3 locații ale noastre: Events by CHIOS (sala de sus), CHIOS Social Lounge (restaurant) și Carrousel (terasa).

DAY 1: DIRTY NANO, Warm up: DJ BODDO

Vineri, 23 Iulie ‘21, ora 20:30, locație: Events by CHIOS (sală etaj)

PARTENERI: AUDI, AUTOWORLD, Champagne TAITTINGER, SOLO QUINTA, CARASSIA

Detalii organizatorice:

>>> Locurile sunt limitate.

>>> Achiziționarea biletului asigură accesul la eveniment, nu și un loc rezervat la masă. Rezervarea este obligatorie și se face după achiziționarea biletului, în funcție de disponibilitate, la numărul de telefon 0753059360 (interval 12:00-23:00).

>>> Rezervările din interiorul restaurantului sunt cu precomandă și consumație minimă obligatorie:

Zona VIP: 600 lei;

Mese standing: 300 lei.

Costul biletului este de 70 lei (pre-sale) sau 90 de lei (normal).

Achiziția se poate face pe platforma ENTERTIX.ro: https://www.entertix.ro/g/392/chios-5-ani.html

>>> Dress code obligatoriu: Black

Pe curând! 😘

P.S.: pentru noi sănătatea și siguranța participanților este întotdeauna pe primul loc, astfel am limitat numărul de persoane și pregătit o serie de măsuri conform normelor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.