Chios 13 nov

CHIOS Winter Experience

CHIOS Social Lounge
Sâmbătă, 13 Noiembrie, de la ora 18:00, te invităm împreună cu prietenii tăi la o experiență magică, pe care nu o vei uita toată iarna! ❄️❄️❄️✨ 🎍 🔥
Suntem nerăbdători să-ți prezentăm noul meniu, pe care l-am reinventat aproape în totalitate. Preparate noi, la fel de gustoase cu ingrediente atent alese și sănătoase.
Noul decor CHIOS, terasa încălzită și jocul de lumini, te va duce într-o lume de vis. Împreună dorim să inaugurăm noul decor și să aprindem luminile, care ne vor invita într-o atmosferă magică (ora 18:15).
Bineînțeles nu va lipsi nici muzica bună CHIOS Social Beats, alături de invitații noștri speciali.
Suntem siguri că această vizită la CHIOS va rămâne în amintirea voastră ca o experiență unică: muzică bună, mâncare gustoasă și o atmosferă magică marca CHIOS Social Lounge.
So, see you soon! 😘 🤗
____________________________
Rezervarea este obligatorie și se face, în funcție de disponibilitate, la numărul de telefon 0753059360 (interval 12:00-21:00).
Reguli de acces:
Acest eveniment va urma toate reglementările COVID-19 stabilite de Guvern pentru a păstra pe toată lumea în siguranță!
Având în vederea legislația națională în vigoare privind desfășurarea evenimentelor pe timp de pandemie de COVID-19, la eveniment pot asista următoarele categorii de persoane:
A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; documente necesare la intrare: certificatul verde (pe hârtie sau pe telefon) și un act de identitate;
B. Persoanele care se afla în perioada cuprinsă intre a 15-a zi și 180-a zi ulterioara confirmării infectării cu SARC-COV2 și pot face dovada în acest sens (certificat verde și un act de identitate)