MS_1NOI

CHIOS Socializing Friday: Matei Sax & Samitone & Boddo

CHIOS Social Lounge
Vineri, 11 Noiembrie, de la ora 20:00, vă așteptăm la CHIOS Socializing Friday.
Matei Sax & Samitone: un mix de muzică electronică cu influențe latine și africane. Performance live – saxofon și percuții.
Matei, un muzician stabilit în Transilvania, este un călător în lumea muzicii, ducând muzica saxofonului său prin toată tara, pe continentul European, dar și în afara continentului, ultimul continent atins fiind Africa. Matei a început călătoria în lumea muzicii dezvoltând o pasiune pentru jazz, cântând în cadrul festivalurilor Jazz in the Park și Jazz in the Street, după care a urmat o perioadă de diversificare a stilurilor muzicale. Având apariții în diferite pub-uri, cluburi, restaurante, concerte și evenimente private, proiectul intenționează crearea diferitor stări, combinând tonul saxofonului cu impactul specific al muzicii.
„Sic erat scriptum: Samitone este numele de scenă pentru că Lupean Samuel Florian este prea lung și plictisitor. Concerte peste tot în lume, Spania, Italia, Franța, Germania, Polonia, Rusia, Oman, Dubai și cam atât că deja sună a laudă. Peste 700 de concerte live, majoritatea reușite iar celelalte au fost senzaționale. Nu mă mai laud, vă aștept să mă aplaudați!” Samitone
Vă așteptăm!