EVENTS by CHIOS

Evenimentul TĂU, oriunde! EVENTS by CHIOS este un concept de tipul „One Stop Shop”, respectiv, oferim servicii integrate de organizare evenimente și catering. Tu alegi locația iar noi ne ocupăm de absolut tot, de la veselă, mobilier, transport, personal servire și mâncare, până la autorizațiile necesare desfășurării evenimentului în locuri publice. De ce? Pentru ca visul tău sau evenimentul tău de vis să devină realitate!

Tu la ce eveniment visezi?

EXPERIENŢA Events by CHIOS

Evenimentul TĂU, oriunde! EVENTS by CHIOS este un concept de tipul „One Stop Shop”și ceva în plus, ceva care să confere autenticitate și, de ce nu, magie evenimentului tău! Acesta a luat naștere ca urmare a identificării nevoii de a organiza evenimente în cel mai scurt timp posibil fără a contracta mai multe firme, pentru varii tipuri de servicii, în vederea organizării unui eveniment.

Astfel, indiferent că este vorba despre o aniversare, o zi onomastică, a propriei nunți, a unui botez, sărbătorirea demarării unei afaceri sau încheierea unui deal, o petrecere a burlacilor sau pur și simplu o petrecere, fiecare dintre noi are un eveniment pe care și-l dorește. Și, cum Omul și nevoile lui de evoluție, în toate planurile sale este în centrul fiecărui proiect pe care-l desfășurăm, ne dorim să-ți fim alături atunci când îți îndeplinești visele! Care este evenimentul la care visezi?teraselor noastre. Pentru că împreună, toate acestea, să creeze acea experiență de mindful eating – un concept care definește o stare de conștientizare completă a fiecărei mese servite. Aplicarea acestui concept însemnă, de fapt, să te autodisciplinezi să mănânci ce trebuie (mâncare de calitate și gustoasă), cât trebuie (putem identifica mai ușor starea de sațietate printr-o implicare atentă în procesul de mindful) și cum trebuie (savurând, fiind prezent 100%).

CALITATE – Bucătăria ONESTĂ este elementul principal, în jurul căruia gravitează toate celelalte valori. Am dezvoltat acest concept alături de consultanții noștri în gastronomie. Ei au creat un meniu special și au ales ingrediente cât mai curate și în mare parte sănătoase, achiziționate, atunci când piața permite, de la producători și furnizori locali. Acolo unde piața românească nu poate răspunde nevoilor noastre, apelăm și la importul din alte țări. Alegem să facem pâinea în bucătăria proprie, elementul de autenticitate constând în prepararea pâinii cu negru de sepie. Un alt aspect important de menționat, pe care îl veți regăsi și în gustul preparatelor noastre, este că afumăm, în casă, cu lemn de cireș și măr anumite elemente și înlocuim zahărul cu miere sau melasă.

Personalul are și el un rol important, este ghidul clientului pe tot parcursul „călătoriei” în povestea noastră, de aceea, am organizat mai multe întâlniri pe partea de HORECA pentru ei.