WE ARE ALL ABOUT MINDFULNESS, AWESOME FOOD, GOOD COFFEE AND HAPPY PEOPLE

Viața este formată din alegerile pe care suntem liberi să le facem zilnic, clipă de clipă, iar ele dau naștere realității noastre înconjurătoare. Noi am ales bucătăria fusion pentru a putea trăi experiențele culinare în toate formele și punem pasiune în fiecare element cu care mintea, trupul și sufletul tău pot intra în contact.

Tu ce alegi astăzi?

Experienţa Carrousel

Privilegiaţi de o localizare centrală, în Parcul Central Simion Bărnuţiu, CHIOS şi CARROUSEL rămân un simbol al oraşului Cluj-Napoca. Pornind de la un decor modern, inspirat din tendinţele momentului, CARROUSEL este locaţia unică de unde puteţi admira panorama deosebită a Lacului Chios pe fundalul unui Cluj vibrând de energie şi unde, în acelaşi timp, va puteţi bucura de istoria şi frumuseţea arhitectonică a clădirii vechiului Pavilion de Patinaj. Locaţia ideală pentru un moment de relaxare sau pentru o seară înconjuraţi de prieteni, familie sau de parteneri de afaceri.

Bucătăria

Folosind aprope exclusiv ingrediente produse local, CARROUSEL propune un concept unic şi inedit de meniu fusion, în care Chefii noştrii îmbină creativ puternicele rădăcini din bucătăria românească tradiţională cu elementele rafinate ale bucătăriei franceze şi accentele mediteraneene ale bucătăriei italiene într-un melanj care oferă preparate autentice, de o rafinată calitate.

Cartea de Vinuri

Insula grecească Chios al cărui nume îl purtăm și noi este situată în Marea Egee, la numai 7 km distanță de coasta Turciei fiind supranumită „Insula Parfumurilor”, datorită florilor cu o bogată paletă coloristică, care cresc pretutindeni pe teritoriul său. O altă particularitate a insulei constă în faptul că aici se găsește arborele de mastic, a cărei rășină opacă are proprietăți curative și crește numai aici, în zona numită „Satele de mastic”. Ca și când toate acestea nu ar fi fost suficiente pentru a da unicitate și magie tărâmului Chios, legenda spune că, insula este locul de naștere al vinului negru, vin recunoscut ca având, în general, arome intense și caracter puternic. Inventarea procesului de producere a vinului îi este atribuit miticului rege al insulei Chios Enopion, fiul Ariadnei și al zeului Dionisos. La rândul său, numele anticului rege al Chiosului, Enopion se traduce, din greaca veche ca, „băutor de vin” sau „cu chip de vin”. Noi îți aducem pe lângă vinurile negre și o varietate largă de vinuri albe și rosé, pentru că fiecare caracter are vinul său!